la consert

måndag, november 20, 2006

Hej igen..
Tro d eller ej men vi skriver här igen.. med bara 7 dagars mellanrum så kommer nästa inlägg koolt va händer inte så ofta på den här sidan...
Men men nog om det..
Sitter här i UK närmare bestämt på det internationella kontoret i Birmingham o river mitt hår(ja åtminstone d ja har kvar...) För igår blev vi stoppade vid vägen av nån typ av polis o han sa att vi var tvungna att köra av vägen o ställa av vårat släp me en generator på. Den hade inga lyktor bak så den syntes inte o självklart så gjorde vi som han sa (dumt att inte göra d liksom).. Ställde av den o allt hittade en bra väg som vi ställde den på. Skrev upp gatnamnet o så..
Åkte vidare hem o nu när vi skulle åka o hämta den igen så hittar vi inte gatan den e som bortblåst. vart har den där gripande vägen tagit vägen nånstans.. Gör en liten efterlysning nu då.. nån som sett en gata med en generator o en kyrka på kan höra va sej till mej på min mejl TACK..!!

Jaha men man ska kanske ska vara lite serös då (för d kan ja vara faktiskt.. till dom som inte tror d... :)
Vi e nu inne på vår sista vecka här borta har varit en väldigt intensiv tid men väldigt roligt..
inte varje dag man får bila i dom skottländska höjderna. Sååååå vackert ...!!

Har nu två dagar av spelningar kvar sen bär det av hem till trygga Sverige.. gött ska det bli att få sova i sin egna säng.. men usch va vägen dit e lång lyssna på det här: 24 timmar båt till Bergen (Norge) sen därifrån 14,5 timmar bil till uppsala..!! Hyfsat lång resa d kommer att bli men d e ju sååå värt det. Man kommer ju hem liksom..

Ja kära vänner o alla andra ja känner Tack o hej..!!

Signerat Daniel alias DeeejjD

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida