la consert

tisdag, november 14, 2006

Mina damer o herrar låt mej stolt presentera "the return of the consert" Sitter i skrivande stund i ett land som heter England. Landet är runt jämfört med Sverige och väääldigt regnigt! Regnet i sej blötlägger oss inte för att vi är under ett tak, ett tak som tillhör det internationella teamet. Grymt mysigt!! Älskar det. Tänk dej lite svenskt från Sara Olow, lite australienskt från Brad, lite spanskt från Sara Hawkes, lite hipp justin hopp från Justin och mycket engelskt från.. ja england!
Schemat är tajt! I torsdags hade vi ungdoms samling i Dumfries i skottland, fredags ett ungdomsmöte i Dumfries, lördags hade vi ungdomsmöte i Edinburgh, i söndags var det direktsändning över hela världen från Dumfries igen, igår måndag hade vi ungdomsmöte i Stoke-on-Trent och idag, denna dag, har vi ledigt. 12 grupper ungdommar!! Ofattbart!
För övrigt bör väll nämnas att skottland är SJUKT vackert!! Fattar äntligen varför Jocke är så besatt av det.. Berg som sträcker sej till hirisonten, getter som betar i 45 graders lutning, mysiga bondgårdar precis som på tv, kyrkor vackra som solnedgångar, förundrande dialekt och kiltar! Så hett! Rutigt, randigt, prickigt.. Ett himmelrike för västteamet kan jag tänka mej!
Måste gå nu, vi ska raka av oss håret! :D På återhörande..

Kram//Daniel och Isak

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida